Προς Μάιντς ο Καπίνο

Προς τη Μάιντς οδεύει ο Στέφανος Καπίνο.
Πηγή: athleticradio.gr
Προς Μάιντς ο Καπίνο

Ο γερμανικός σύλλογος προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό λίγο πάνω από τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Όσα έδινε και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά με αυτήν την πρόταση μένει ικανοποιημένος και ο παίκτης, διότι εφόσον πει το "ναι" θα λαμβάνει 450.000 ευρώ ετησίως, ενώ τα "λιοντάρια" έφτασαν μέχρι τις 330.000, δηλαδή 70.000 λιγότερο από όσα χρήματα ήθελε ο Καπίνο.

Επιπλέον, βλέπει ότι στη Μάιντς έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει, διότι αποτελεί παρελθόν ο γνωστός μας από το πέρασμα του από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε στη Γερμανία για να συζητήσει το μέλλον του, ενώ θεωρείται καθοριστική ημέρα η Παρασκευή.

Πάντως, δεν πρόκειται για 100% κλεισμένη υπόθεση, διότι υπάρχει κινητικότητα και από άλλη ομάδα για τον Καπίνο, που κατά τα φαινόμενα είναι η Σοσιεδάδ, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και κάποιες ημέρες.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει έτοιμη τη λύση ξένου και έμπειρου τερματοφύλακα για την περίπτωση που αποχωρήσει ο βασικός του τερματοφύλακας, τη σεζόν που έφυγε.

Διαβάστε ακόμη...