Καμία επίσημη πρόταση για Καπίνο

Πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχτεί επίσημη κρούση
Πηγή: onsports.gr
Καμία επίσημη πρόταση για Καπίνο

Ο 20χρονος γκολκίπερ βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας και γι' αυτόν τον λόγο δεν θα βρίσκεται στις πρώτες προπονήσεις του «τριφυλλιού», με την πρώτη συνάντηση να έχει οριστεί για αύριο (28/6), ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές να περάσουν από εργομετρικά τεστ και αιματολογικές εξετάσεις.

Στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης κυκλοφορούν συνεχώς φήμες που θέλουν τον Καπίνο να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της Γηραίας Ηπείρου. Μάλιστα ιταλικό δημοσίευμα της Παρασκευής (27/6) έκανε λόγο για επίσημη πρόταση της Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό.

Από την «πράσινη» ΠΑΕ πάντως ξεκαθαρίζουν ότι φιλολογικό ενδιαφέρον υπάρχει από αρκετούς συλλόγους, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο στα γραφεία της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Καπίνο αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα ολόκληρου του πλανήτη στη θέση του τερματοφύλακα και πολλές ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμη...