Προς Ισραήλ ο Πέτγουεϊ

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στον Ολυμπιακό και είναι πλέον πολύ πιθανό να συνεχίσει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Πηγή: onsports.gr
Προς Ισραήλ ο Πέτγουεϊ

Ο 29χρονος φόργουορντ δεν φαίνεται να υπολογίζεται στα πλάνα των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξάλλου ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν άλλες λύσεις για τη θέση του. Από τον Ολυμπιακό δεν τον έχουν αφήσει ακόμα ελεύθερο, ενεργοποιώντας τη σχετική οψιόν στο συμβόλαιό του για την αποδέσμευσή του, αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο παίκτης δεν έχει ήδη αρχίσει να βολιδοσκοπείται από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Οι μετοχές του Μπρεντ Πέτγουεϊ εκτοξεύτηκαν μετά τη φετινή παρουσία του με τα ερυθρόλευκα, έχοντας κατά μέσο όρο 6,2 πόντους με ποσοστό ευστοχίας 61,7% στα δίποντα και 43,8% στα τρίποντα και 3,5 ριμπάουντ σε 19' σε 25 ματς στην Ευρωλίγκα και 6,1 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 15.2' σε 24 παιχνίδια στην Basket League ΟΠΑΠ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, μάλιστα, φέρεται να του έχει ήδη καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο, οπότε δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη...