16 συλλήψεις και «ντου» σε 11 σπίτια οπαδών!

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε διάφορες περιοχές της χώρας (Αττική, Ρόδο και Πάτρα) με στόχο την καταπολέμησης της οπαδικής βίας με τις αρχές να προχωρούν σε 16 συλλήψεις έπειτα από έρευνες σε 11 σπίτια και συνδέσμους ή στέκια οπαδών!
Πηγή: sentragoal.gr
16 συλλήψεις και «ντου» σε 11 σπίτια οπαδών!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Μεγάλη είναι και η «λεία» των αρχών, που κατέσχεσαν ρόπαλα, κράνη, μαχαίρια, κροτίδες, φωτοβολίδες και ναρκωτικά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών σε Πάτρα, Αττική και Ρόδο για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οπαδικής βίας

Συνελήφθησαν συνολικά δεκαέξι (16) άτομα και έχουν διενεργηθεί (11) έρευνες σε οικίες και στέκια φιλάθλων

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ξύλινα ρόπαλα, κράνη, στιλέτα, συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων, κροτίδες και ναρκωτικά

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Ελλάδας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση σε Πάτρα, Αττική και Ρόδο, με σκοπό την καταπολέμηση του φαινομένου της οπαδικής βίας.

Αποτέλεσμα της επιχείρησης είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη συνολικά δεκαέξι (16) ημεδαπών ανδρών (δεκατρείς στην Πάτρα, δύο στην Αττική και ένας στην Ρόδο), ηλικίας από 21 έως 39 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της συγκρότησης συμμορίας με σκοπό τη διάπραξη εμπρησμών, σωματικών βλαβών και διακεκριμένων φθορών, παραβάσεις του Νόμου περί αθλητικής βίας, για ναρκωτικά και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη και μεθοδική αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πραγματοποιήθηκαν χθες (06-06-2014) και σήμερα, στοχευμένες αστυνομικές έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων καθώς και σε στέκια φιλάθλων.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τα παρακάτω αντικείμενα :

Τέσσερα ξύλινα ρόπαλα

Δέκα πέντε κράνη

Ένας μηχανισμός εκτόξευσης φωτοβολίδων

Τρία στιλέτα

Τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

Δεκαπέντε κροτίδες

Ένα καπνογόνο

Είδη ρουχισμού με διακριτικά αθλητικού σωματείου

Δέκα εννέα κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών».

Υπόλοιπες φωτογραφίες:

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...