«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια»

Πανευτυχής ο Νίκος Τοπολιάτης συνεχάρη τους παίκτες της Κ17 του Ολυμπιακού για την μεγάλη προσπάθειά τους και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος. Τι τόνισαν οι παίκτες.
Πηγή: gazzetta.gr
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια»

Ο προπονητής των μικρών του Ολυμπιακού τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση. Έκαναν υπερπροσπάθεια. Το να παίζεις κανονική διάρκεια, παράταση και πέναλτι είναι εξοντωτικό, πόσω μάλλον σε αυτή την ηλικία. Συγχαρητήρια και στην Σούπερ Λίγκα για την διοργάνωση. Δεν είχαμε την απόδοση που εμείς θέτουμε ως στάνταρ, όμως σε τέτοια παιχνίδια μπορείς να πάρεις το αποτέλεσμα δίχως να έχεις την απόδοση που θα ήθελες.

Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια. Όταν το παιχνίδι πάει στα πέναλτι χρειάζεσαι τύχη, αλλά και ικανότητα. Πάμε στον τελικό να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας». Ο Δημήτρης Κατσιμήτρος από μέρους του είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Όλοι μαζί δώσαμε τα πάντα. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι αυτό το παιχνίδι και πόσο σημαντικός ήταν ο αντίπαλος. Από δικό μου λάθος παραλίγο να δεχθούμε γκολ και για αυτό φίλησα το δοκάρι. Έτρεξα στον πατέρα μου για να το πανηγυρίσω.

Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση στον παππού μου, τον οποίο έχασα πριν από δύο χρόνια!». Ο Παναγιώτης Παπανικολάου ισχυρίστηκε: «Ξέραμε ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες το ματς, ήταν ίσως ένας πρόωρος τελικός. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο, το θέλαμε πολύ και το δείξαμε. Φτάσαμε στην πρόκριση, έστω και στα πέναλτι». Τέλος ο Δημήτρης Νικολάου ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα μας. Ήμασταν έτοιμοι, το πιστέψαμε, και δείξαμε χαρακτήρα. Έτσι πήγαμε στον τελικό. Έχουμε μια ημέρα μπροστά μας. Θα ανασυνταχθούμε. Πάμε στον τελικό για να διεκδικήσουμε τον τίτλο!».

Διαβάστε ακόμη...