«Συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι για το τρόπαιο»

Τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στον τελικό με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε ο Γιάννης Αναστασίου στους ποδοσφαιριστές του.
Πηγή: onsports.gr
«Συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι για το τρόπαιο»

Ο τεχνικός ηγέτης των «πράσινων» μίλησε την Τετάρτη (23/4) στους παίκτες του και εξέφρασε την βεβαιότητά του πως αν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους, τότε δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και θα σηκώσουν την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα του τελικού. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, έχουμε τα τρεξίματα, που μπορούμε να έχουμε και αποφύγουμε έστω και το ένα λάθος εμείς θα κερδίσουμε το παιχνίδι», ήταν χαρακτηριστικά τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε, μπαίνοντας κυρίως σε θέματα τακτικής: «Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες, που θα κάνουμε. Πρέπει να τους κόψουμε στη μέση. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στα στημένα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός με τους Βίτορ, Ινσαουράλδε και ας λείπουν Αθανασιάδης και Κατσουράνης. Πρέπει να υπάρχει σωστή συνεννόηση και να μην χάνετε τα μαρκαρίσματα».

Διαβάστε ακόμη...