«Ένας υπάλληλος είναι ο Μωράλης»

Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Μώραλη, αλλά και εμμέσως στον Βαγγέλη Μαρινάκη, έστω κι αν δεν ανέφερε το όνομά του, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Πηγή: thessports.gr
«Ένας υπάλληλος είναι ο Μωράλης»

Ο σημερινός Δήμαρχος είναι σε ανοιχτή κόντρα με την διοίκηση του Ολυμπιακού και καταφέρθηκε σήμερα εναντίον του Μώραλη και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, μιλώνας στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά.

Συνοπτικά, τα όσα είπε και αφορούν τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του :

» Δεν είναι αντίπαλοί μου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα είναι μέχρι τις 18 Μαΐου. Άλλοι θα είναι δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι όχι. Το φαινόμενο, «να αγοράζει» μαζί με τις μετοχές της ομάδας μας και την ψυχή και τους ανθρώπους δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Δεν τους «αγόρασε» κανείς. Ούτε ο Νταϊφάς, ούτε ο Γουλανδρής. Δεν θεώρησαν ότι είναι τσιφλίκι τους. Δεν υπάρχει χώρος να δεχτεί η Ελλάδα ένα κακέκτυπο Μπερλουσκονισμού για τον Πειραιά. Και μάλιστα Μπερλουσκονισμός δια του υπαλλήλου του.

» Δεν έχω τίποτα με τον κ. Μώραλη, αλλά υπάλληλος είναι. Η εντολή που πήρε είναι αυτή. Αυτή η νοοτροπία όμως: «εγώ ο επιχειρηματίας έχω πάρει την ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα πάρω και το Δήμο με έναν υπάλληλό μου», δεν έχει αισθητική Δημοκρατίας, δεν έχει στοιχεία Δημοκρατίας! Αυτή η νοοτροπία ότι με τα χρήματα όλα τα αγοράζω δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Οι ψυχές των ανθρώπων δεν μπορούν να αγοραστούν. Προπαντός δεν μπορεί κανείς να «αγοράσει» τον υπερήφανο Πειραϊκό λαό».

» Εισπράττω μια απίστευτη συσπείρωση αγάπης από τους Πειραιώτες, όλων των κομματικών αποχρώσεων. Ξέρετε όλοι οι οργανωμένοι στον Ολυμπιακό είναι πιο θυμωμένοι. Όσο πιο κοντά στον Ολυμπιακό είσαι τόσο πιο θυμωμένος είσαι. Γιατί Ολυμπιακός σημαίνει Πειραιώτης. Ακόμα και οι Ολυμπιακοί που ζουν στο Διδυμότειχο αγαπούν τον Πειραιά. Κι όταν κάτι θετικό γίνεται στον Πειραιά το αγαπούν και το υποστηρίζουν. Και βεβαίως υπάρχει μια συσπείρωση παλαιών φίλων μου και συμμαχητών ακόμα και μ’ αυτούς που είχαμε διακόψει σχέσεις.

» Είναι δυνατό πολιτικοί σημερινοί να διαρρήξουν τη σχέση που έχω εγώ με την εκλογική βάση της παλαιάς μεγάλης Νέας Δημοκρατίας; Είναι πολύ αδύναμοι να το κάνουν, ακόμα και αν το ήθελαν. Κάποιοι μπορεί να αποσύρουν υποψηφιότητες, νόμιζαν ότι με την επικοινωνιακή καταιγίδα θα πάνε καλά, τέταρτοι είναι».

Διαβάστε ακόμη...