«Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ»

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μλάντεν Πέτριτς μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει εικόνα από τον τρόπο παιχνιδιού του Δικεφάλου.
Πηγή: paokweb.gr
«Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά:

Έχετε παρακολουθήσει στιγμιότυπα από πρόσφατα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ώστε να σχηματίσεις μία εικόνα για τις δυνατότητες του;

Ασφαλώς και έχουμε εικόνα για τον ΠΑΟΚ. Τον έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές φέτος και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον τελικό. Θα δούμε βίντεο, το προπονητικό τιμ θα μας αναλύσει τον αντίπαλο και θα παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Θεωρείς ότι θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές στον ΠΑΟΚ μετά την αλλαγή προπονητή, σε σύγκριση με το χρονικό σημείο που τον αντιμετωπίσατε;

Το ξέρουμε πολύ καλά, έχουμε δει και τα παιχνίδια τους με τον νέο προπονητή. Υπάρχουν διαφορές, αλλά σημασία έχει η δική μας απόδοση. Έχουμε πολλές πιθανότητες να τους νικήσουμε, θα τις διεκδικήσουμε, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ποσοστό για τη νίκη, θα παρουσιάσουν καλό θέαμα και θα αντιπροσωπεύσουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρακολούθησες τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ; Σε ανησύχησαν καθόλου εν όψει του τελικού;

Ναι, παρακολούθησα τα πάντα. Όμως, δεν θέλω να τα σχολιάσω. Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα.

Σε ποιους τομείς ο Παναθηναϊκός υπερέχει του ΠΑΟΚ;

Σε πολλούς, αλλά δεν πρόκειται να στους αποκαλύψω (σ.σ. γέλια)! Έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχουν κάνει μερικά καλά παιχνίδια, αλλά το ίδιο ισχύει και για μας. Για αυτό ανέφερα πριν ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Ακολουθείς εξτρά πρόγραμμα μετά την προπόνηση. Ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητας σου, μεταφραζόμενος σε αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής;

Αισθάνομαι όλο και καλύτερα. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω επακριβώς. Το ίδιο πρόγραμμα ακολουθώ εδώ και πολλές εβδομάδες, 1 ή 2 προπονήσεις την εβδομάδα, ώστε να καλύψω το χαμένο έδαφος και να προπονηθώ καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη...