«Να σκοράρω και στον τελικό»

Να βοηθήσει όπως μπορεί τον Παναθηναϊκό προκειμένου να κατακτήσει το Κύπελλο θέλει ο Σουηδός στράικερ.
Πηγή: onsports.gr
«Να σκοράρω και στον τελικό»

Όντας το... βαρύ πυροβολικό του Παναθηναϊκού την τρέχουσα σεζόν και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 15 τέρματα ο Μάρκους Μπεργκ δεν θα μπορούσε να μην έχει στόχο να... βρει δίχτυα και στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Σουηδός φρόντισε να επισημάνει πως πέρα από τον αν σκοράρει ή όχι το πιο σημαντικό είναι να φτάσουν οι «πράσινοι» στην κατάκτηση του τροπαίου.

Μιλώντας κι αυτός μετά τον Ζέκα στην Media Day του Παναθηναϊκού ύστερα από το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (22/4) στο Κορωπί, κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει τα επεισόδια στην Τούμπα, στον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. «Όσα έγιναν δεν έχουν σχέση με το άθλημα. Ήταν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά και ο καλύτερος να κερδίσει. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θέλει να σκοράρει και στον προσεχή τελικό του Σαββάτου (26/4), απάντησε: «Φυσικά θέλω να σκοράρω. Είναι σημαντικό αλλά πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα να πάρει τη νίκη και το τρόπαιο».

Διαβάστε ακόμη...