Με το βλέμμα (πρώτα) στον ΠΑΟΚ

Στο Κορωπί θα βρεθούν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Γιάννης Αναστασίου για να ξεκουραστούν και να περάσουν με τις οικογένειές του τις Άγιες μέρες του Πάσχα.
Πηγή: sport-fm.gr
Με το βλέμμα (πρώτα) στον ΠΑΟΚ

Πλέον όλοι στο «τριφύλλι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον σαββατιάτικο (26/04, 20:00) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον οποίο φυσικά στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Το απόγευμα ο Αναστασίου περιμένει τους παίκτες του, ελπίζοντας να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο τις προσεχείς ημέρες και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός ευελπιστεί ο 22χρονος παίκτης να τεθεί στη διάθεσή του, έχοντας μία επιπλέον για την «πράσινη» μεσοεπιθετική γραμμή.

Από την πλευρά του, ο νεαρός άσος παρουσιάζεται αποφασισμένος να μην χάσει το συγκεκριμένο ματς και να βοηθήσει την ομάδα του στην επίτευξη του ενός από τους δύο στόχους που έχει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο άλλος στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με τα πράγματα να είναι ανοιχτά από τη στιγμή που ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός μπαίνουν στους αγώνες κατάταξης από την ίδια βαθμολογική μοίρα (όλοι έχουν από δύο βαθμούς).

Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι δεδομένη, όμως όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει το... εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Το κλίμα στις τάξεις του «τριφυλλιού» είναι κάτι παραπάνω από θετικό και από σήμερα το απόγευμα οι παίκτες θα ανεβάσουν ξανά στροφές εν όψει των δύο στόχων που έχουν τεθεί για να κλείσει πολύ καλά η χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...