Τα λένε μετά το Πάσχα Μαρινάκης-Μίτσελ

Τετ-α-τετ θα έχουν μετά το Πάσχα οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μίτσελ προκειμένου να σφραγίσουν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την συνέχιση της συνεργασίας τους και να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.
Πηγή: novasports.gr
Τα λένε μετά το Πάσχα Μαρινάκης-Μίτσελ

Παρά την απογοήτευση του Μίτσελ για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και κάποιες πληροφορίες για ενδιαφέρον ομάδων (Σουόνσι, Σεβίλλη) για τον Ισπανό προπονητή, αυτή τη στιγμή σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου το Μ. Σάββατο, το ενδεχόμενο να «σπάσει» η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, πρόεδρος και προπονητής θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι τις επόμενες μέρες προκειμένου να σχεδιάσουν το πλάνο της νέας σεζόν σε συνεργασία με τους Γιάννη Βρέντζο, Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίζεται αποφασισμένος να ενισχύσει την ομάδα ακόμα περισσότερο εν' όψει της επόμενης περιόδου, ενώ κεντρικό θέμα στην ατζέντα θα είναι το μέλλον των Τζόελ Κάμπελ και Ντελβίν Εντινγκά, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην ομάδα ως δανεικοί από Άρσεναλ και Μονακό, με τους πρωταθλητές να επιθυμούν την παραμονή τους.

Διαβάστε ακόμη...