Κούρος τριετίας στον Ατρόμητο

Με τη φανέλα του Ατρόμητου μέχρι τον Ιούνιο του 2017 θα αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Κούρος, καθώς επισημοποίηθηκε η συμφωνία του με υπογραφές σε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου.
Πηγή: sentragoal.gr
Κούρος τριετίας στον Ατρόμητο

Ο διεθνής με την Ελπίδων μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, από τον οποίον προσπάθησε να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο ο Ατρόμητος, αλλά δεν ήταν εφικτό, διότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης τον χρειαζόταν. Ωστόσο, όπως είχαμε αναφέρει τον είχε κλείσει για το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του εν λόγω αριστερού μπακ-χαφ.

Πλέον ο Ατρόμητος θα διαθέτει ένα ικανότατο δίδυμο Ελλήνων ποδοσφαιριστών για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Κούρος θα πλαισιώσει τον Γιαννούλη. Το «αστέρι» κατόρθωσε να εντάξει στο δυναμικό του έναν παίκτη που απασχόλησε όλες τις μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ). Ο 20χρονος μπακ προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με τους «κυανέρυθρους», καθώς μετρά 57 συμμετοχές και μάλιστα φέτος κατέγραψε το κοντέρ 31 ματς ως βασικός.

Ο σχεδιασμός των «κυανόλευκων» για την ερχόμενη σεζόν συνεχίζεται κανονικότατα, με μελετημένες κινήσεις, κάτι που συνέβαινε ακόμα και όταν ο Γιώργος Σπανός ήταν προφυλακισμένος. Οσον αφορά το υπάρχον ρόστερ απομένουν οι λεπτομέρειες για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Πίτου Γκαρσία και Εντουάρντο Μπρίτο. Παράλληλα, γίνονται επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και μετά την αποφυλάκιση του προέδρου της περιστεριώτικης ΠΑΕ οι συζητήσεις θα γίνουν ουσιαστικές.

Διαβάστε ακόμη...