Καφενείον ο Ηρακλής…

Συνεχίζονται οι τραγελαφικές καταστάσεις που έχουν αντίκτυπο και προσβάλλουν έναν σύλλογο, όπως ο Ηρακλής, με τεράστια ιστορία.
Πηγή: thessports.gr
Καφενείον ο Ηρακλής…

Αυτή τη φορά με αφορμή έναν καφέ σε εμπορικό κέντρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης και πρωταγωνιστή τον Γκιγιέρμο Όγιος. Με τη διοίκηση της ομάδας να συνεχίζει να δηλώνει απούσα και ο σύλλογος να ζει κωμικές στιγμές.

Η σημερινή προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 16:30 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Δύο ώρες νωρίτερα ο Γκιγιέρμο Ογιος αποφάσισε να πάει για καφέ με ποδοσφαιριστές της ομάδας, που αυτός επέλεξε να επικοινωνήσει μαζί τους. Ηθελε, πρφανώς, να συζητήσει για το μέλλον του με τους ποδοσφαιριστές του!

Την ώρα που Ογιος και ορισμένοι παίκτες απολάμβαναν το καφεδάκι τους, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, αυτοί που δεν κλήθηκαν για καφέ, ήταν στη Μίκρα μαζί με τους Τσαλίκη και Μπέζα περιμένοντας να αρχίσουν την προπόνηση. Η ώρα περνούσε, ο Αργεντινός όμως δεν εμφανιζόταν. Το ίδιο και οι παίκτες που ήταν μαζί του στο «Κόσμος»…

Οι Τσαλίκης και Μπέζας έψαχναν τον Ογιος, ενώ οι ποδοσφαιριστές ρωτούσαν τους δημοσιογράφους, που είχαν πάει για το ρεπορτάζ στη Μίκρα, αν γνωρίζουν που είναι ο προπονητής τους! Στις 17:00 και ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ξεκίνησαν προπόνηση ο Όγιος εμφανίστηκε στο τηλέφωνο και ενημέρωσε τους διοικητικούς παράγοντες, ότι «έρχομαι από εκεί».

Κι αυτό το «έρχομαι από εκεί» ερμηνεύεται από πολλούς ως μήνυμα παραμονής του Αργεντινού στον πάγκο του Ηρακλή.

Διαβάστε ακόμη...