Προχωράει σε καταγγελίες ο Ολυμπιακός!

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να μείνουν με.... σταυρωμένα χέρια, μετά τα όσα έγιναν στον ημιτελικό κυπέλλου της Τούμπα με τον ΠΑΟΚ
Πηγή: newsit.gr
Προχωράει σε καταγγελίες ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να στείλουν επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, στην οποία θα τον ενημερώνουν για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας και θα ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων και τη λήψη μέτρων, ώστε να μην υπάρξει στο μέλλον παρόμοια εικόνα στα ελληνικά γήπεδα.

Παράλληλα, θα εκφράσουν τα παράπονά τους και για τη στάση της αστυνομίας, από την οποία έχουν παράπονα για τη στάση που κράτησε στα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας.

Όσον αφορά το θέμα με τη μπανάνα που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Λεάντρο Σαλίνο, οι "ερυθρόλευκοι" είναι αποφασισμένοι να το... πάνε μέχρι την UEFA, κάνοντας λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον παίκτη τους.

Ακόμα, στον Ολυμπιακό "βράζουν" και με την ΕΠΟ, από την οποία θέλουν να πάρουν θέση για όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας (υποστηρίζουν πως ο διαιτητής Μάνταλος, θα έπρεπε να έχει διακόψει την αναμέτρηση).

Διαβάστε ακόμη...