Αποδοκιμασίες (και) κατά Κούγια…

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σήμερα στο Αλεξάνδρειο, που στιγμάτισαν ασφαλώς τη γιορτή για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Αρη.
Πηγή: thessports.gr
Αποδοκιμασίες (και) κατά Κούγια…

Εκτός από τις αποδοκιμασίες προς τους κ.κ. Μπουτάρη και Τζιτζικώστα στο στόχαστρο των φίλων της ομάδας βρέθηκε και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον του για την εμπλοκή του στα διοικητικά της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Με το που εμφανίστηκε στο προαύλιο χώρο του Αλεξανδρείου ο Αλέξης Κούγιας έγινε αντικείμενο αποδοκιμασιών αφού συγκεντρωμένοι φίλοι του Άρη έξω από το γήπεδο βλέποντάς τον άρχισαν να φωνάζουν: "Κούγια μπ..ε, έξω άπ' το Παλέ"!

Με τα δυσκολίας ο Κούγιας κατάφερε να ξεφύγει από το πλήθος και να εισέλθει στην κεντρική σάλα του Nick Gallis Hall έχοντας δίπλα του τον Ντίμη Παπαϊωάννου και τον Ηλία Πόππη.
Φυσικά έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες και για τα μέλη της νυν διοίκησης, αφού οι Θανάση Κώνστας και Στέφανος Τσιόκνης αναγκάστηκαν να αποχωρίσουν κακήν κακώς από την εκδήλωση! Και αυτό γιατί εκτός από τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό τους, κάποιοι θερμόαιμοι επιχείρησαν να τους πετάξουν έξω από το Παλέ.

Διαβάστε ακόμη...