Η Παναχαϊκή κατά ΕΣΑΠ για τον Λόουσον

Η Παναχαϊκή εξέδωσε χθες ανακοίνωση-επιστολή στην ΕΣΑΠ, με την οποία της επιτίθεται για την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αρχικα είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο.
Πηγή: pelop.gr
Η Παναχαϊκή κατά ΕΣΑΠ για τον Λόουσον

Ομως με κάποιο πρόσχημα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μετακινηθεί κατά μία μέρα προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει ο Αμερικανός Λόουσον που μετά το φάιναλ-4 αναχώρησε για τις ΗΠΑ. Μάλιστα ο Λόουσον ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στην νίκη του με 3-0 σετ επί των «κοκκινόμαυρων» κερδίζοντας 17 πόντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-ανοιχτή επιστολή της Παναχαϊκής στην ΕΣΑΠ έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι Κύριοι , σεβόμενοι τις αποφάσεις της Λίγκας και το πρόγραμμα της μέχρι τώρα ήμασταν αρωγοί σε όλες τις αλλαγές του προγράμματος. Σαν πρωτάρηδες στην Α1 Εθνική παρείχαμε διευκολύνσεις όταν και όπου μας ζητήθηκε αλλάζοντας ημέρες και ώρες στους αγώνες μας!!! Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουμε αμέτοχοι σε αλλαγές που αποσκοπούν σε εξυπηρέτηση συμφερόντων σε Συλλόγους και βλάπτουν την ομάδας μας χρησιμοποιώντας αίολες δικαιολογίες τύπου (εργολάβων-άσκησης πυρόσβεσης του γηπέδου και χρονοβόρας διαδικασίας εγκατάστασης ταραφλέξ). Θεωρούμε ντροπή τις τελευταίες αγωνιστικές να μην γίνονται τα παιχνίδια την ίδια ώρα και την ίδια μέρα όπως αυτό είχε αποφασιστεί στην τελευταία ολομέλεια της ΕΣΑΠ, κάτι που ακόμη και η Α1 Εθνική γυναικών τήρησε απαρέγκλιτα και δεν άλλαξε την ώρα του προκαθορισμένου αγώνα ΠΑΟΚ- Κρόνος από 14.00 σε 12.00 !!! Kαι να προκύπτουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής για να επιστρέψουν παίκτες από το εξωτερικό και τις διακοπές τους!!! Δεν θα ανεχτούμε ξανά καμία αλλαγή σε βάρος του Συλλόγου της Παναχαϊκής και να σταματήσει η Λίγκα να θεωρεί αδυναμία την όποια συγκατάθεση που γίνεται από την πλευρά μας!!!»

Διαβάστε ακόμη...