"Να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ"

Συνέχεια στην παράδοση που τον θέλει να νικά τον ΠΑΟΚ μέσα στη Δράμα θέλει να δώσει ο ΚΑΟΔ. Οι δύο ομάδες αναμετρόνται το Σάββατο 15/3 στις 17:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3.
Πηγή: esake.gr
"Να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ Νέναντ Μάρκοβιτς στέκεται μεταξύ άλλων στην φόρμα του ΠΑΟΚ και τη γενικότερη επιθετική του παρουσία, αναφέροντας: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι αλλά και άλλη μια πρόκληση για την ομάδα μας. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της και σίγουρα σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις 2-3 κορυφαίες επιθετικά ομάδες του πρωταθλήματος δεν είναι τυχαίο, όπως και οι συνεργασίες που υπάρχουν στο γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε με πολλή ενέργεια, διάθεση και μυαλό να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία των αντιπάλων μας και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους- που σαφώς υπάρχουν. Ελπίζουμε σε αυτό το σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι ο κόσμος της πόλης να δώσει το παρών, βοηθώντας την ομάδας μας να πετύχει το στόχο της» .

Ενώ ο Θόδωρος Ζάρας συμπληρώνει: «Μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα, αγώνας απέναντι στο ΠΑΟΚ αποτελεί για την ομάδα μας μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξουμε την ποιότητα μας αλλά και τον χαρακτήρα που προσπαθούμε να χτίσουμε. Οι αντίπαλοι μας είναι σε καλή κατάσταση και ο σεβασμός απέναντι τους δεδομένος, όμως θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη. Ευελπιστούμε ο κόσμος της ομάδας να είναι κοντά μας και να χαρούμε όλοι ένα σπουδαίο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...