Συμφωνία ΑΕΚ με Δήμο για τις εγκαταστάσεις στο Γαλάτσι!

Πολύ κοντά στο να καταφέρει να λύσει το πρόβλημα των εγκαταστάσεων για τα επόμενα 50 χρόνια βρίσκεται η ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να έρχονται σε συμφωνία με τον Δήμο Γαλατσίου για τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην περιοχή.
Πηγή: gazzetta.gr
Συμφωνία ΑΕΚ με Δήμο για τις εγκαταστάσεις στο Γαλάτσι!

Η ΑΕΚ μπορεί να κάνει μια μεγάλη προσπάθεια όσον αφορά τα ερασιτεχνικά τμήματα, όμως το μεγάλο πρόβλημα, όπως και στους περισσότερους συλλόγους, είναι αυτό των εγκαταστάσεων. Το βόλεϊ ανδρών αγωνίζεται στην Γλυφάδα, το βόλεϊ γυναικών στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ πέρασε και από Ριζούπολη, το μπάσκετ στην Ζοφριά, έχοντας κάνει την «βόλτα» από Καισαριανή, το χάντμπολ στην Κυψέλη και τα άλλα τμήματα όπου καταφέρουν να βρουν στέγη.

Όπως γίνεται αντιληπτό μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα, τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τους οπαδούς του που δεν γίνεται να τρέχουν σε όλα τα σημεία της Αττικής για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Αυτό το τεράστιο πρόβλημα όλοι στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως θα λυθεί και το πρώτο βήμα έγινε με την συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Κωνσταντίνο Κοτσάτο με τον Δήμο Γαλατσίου, προκειμένου η Ένωση να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις για τα επόμενα 50 χρόνια.

Βέβαια μιλάμε για το πρώτο βήμα και όχι γιατί οριστικό, καθώς είναι δεδομένο πως στην Ελλάδα υπάρχει η γραφειοκρατία, αλλά όπως μας ανέφερε και ο επικεφαλής της ΑΕΚ, σήμερα έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για να υπάρξει ένας χώρος που να μπορεί να στεγάσει όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. Πλέον μετά την συμφωνία με τον Δήμο (δεν κινδυνεύει ακόμα και αν στις Δημοτικές εκλογές αλλάξει κάτι, καθώς η τωρινή διοίκηση θα έχει έτσι και αλλιώς ένα σημαντικό ποσοστό), θα συνεχιστούν οι επαφές με κράτος και όποιους φορείς χρειάζεται, προκειμένου να βρεθεί λύση το συντομότερο και η ΑΕΚ να καταφέρει να έχει το δικό της σπίτι και μάλιστα για πενήντα χρόνια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...