«Τώρα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ»

«Ο Απόλλων ήταν καλοδουλεμένη ομάδα με ικανούς και ποιοτικούς παίκτες και πριν έρθουμε εγώ και ο Αντρια (Μιλουτίνοβιτς).
Πηγή: pelop.gr
«Τώρα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ»

Είχα παρακολουθήσει από DVD προηγούμενα παιχνίδια και απλώς έλειπαν ένα-δύο αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα ήρθαν, δουλέψαμε όλοι για αυτό πολύ σκληρά και τώρα αισθανόμαστε πολύ καλύτερα. Ομως ακόμη δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία. Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Τώρα για εμάς υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Αυτά απάντησε ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ των «μελανόλευκων» Ρόναλντ Ρος όταν ρωτήθηκε σε συνένετυξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», τι ήταν αυτό που έδωσε ο ίδιος και ο Αντρια Μιλουτίνοβιτς και ο Απόλλων άλλαξε πρόσωπο και ενώ σε έναν ολόκληρο γύρο είχε μόνο τέσσερις νίκες, στον β' γύρο έχει τρεις σε ισάριθμα παιχνίδια!

-Από τις τρεις σερί νίκες ποια ήταν η πιο σημαντική;

«Επειδή μας έλειπαν τα αποτελέσματα και χρειαζόμασταν μια νίκη για να ανακάμψουμε και ψυχολογικά, πιστεύω ότι η νίκη μας στα Ιλίσια ήταν αυτή που βοήθησε περισσότερο την ομάδα. Ομως ήταν σπουδαία και η νίκη μας επί του Ικαρου γιατί για μεγάλο διάστημα ήμασταν πίσω στο σκορ και φυσικά αυτή που κάναμε στη Ρόδο».

-Στη Ρόδο υπάρχει εξήγηση για το πώς από τους 19 πόντους που ήσασταν μπροστά βρεθήκατε πίσω με 7 και τελικά με ανατροπή φτάσατε στη νίκη;

«Κοίταξε για 27-28 λεπτά κάναμε πραγματικά ένα απίθανο παιχνίδι. Ομως δεν γινόταν να συνεχίσουμε έτσι για 40 λεπτά. Καμία ομάδα δεν έχει την ίδια απόδοση για 40 λεπτά. Ο Κολοσσός πίεσε είχε και αυτός ένα σούπερ κομμάτι στο παιχνίδι, μας έβαλαν μεγάλα σουτ και έγινε ότι έγινε. Ευτυχώς στο τέλος παίξαμε εκπληκτικά στην άμυνα δεν κάναμε λάθη και με μεγάλα σουτ πήραμε μια σπουδαία νίκη».

-Περίμενες με τον ερχομό σου στην Πάτρα αυτό το σερί νικών;

«Ναι το περίμενα. Ζήτησα μόλις ήρθα DVD με τα παιχνίδια μας και είδα ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Εμείς παίξαμε με τρεις από αυτές τις ομάδες, παίξαμε όπως πραγματικά μπορούμε, εφαρμόσαμε το πλάνο του προπονητή και νικήσαμε».

-Επόμενο με τον ΠΑΟΚ, το σχόλιό σου;

«Οπως είπα και στην αρχή αυτό που τώρα μας απασχολεί είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Και ο στόχος είναι ξεκάθαρος, η νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε το μομέντουμ, πιστεύω ο κόσμος μας να γεμίσει το γήπεδο και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος ένα μεγάλο αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη...