«Κλωτσάει» ο Μάιλς

Ο Άρης εντείνει την προσπάθειά του για να έρθει σε συμφωνία με τους τρεις πιστωτές που απέμεινε να συμφωνήσουν για να άρει την τιμωρία από τη FIBA. Η γεύση για τους «κίτρινους» είναι γλυκλόπικρη.
Πηγή: basketplus.gr
«Κλωτσάει» ο Μάιλς

Οι επαφές με τον Μπράιαντ Ντάνστον είναι σε πολύ καλό σημείο και απομένει να βρεθεί η προκαταβολή για να πάρει η προφορική συμφωνία που υπάρχει έγγραφη μορφή. Δεν ισχύει το ίδιο με τον Άαρον Μάιλς. Με τον Αμερικανό γκαρντ υπάρχουν συζητήσεις εδώ και εβδομάδες, όμως δε βρίσκεται κοινή γραμμή πλεύσης. Ο Μάιλς εγείρει απαιτήσεις... Γάιου Σκορδίλη, ήτοι δε συμφωνεί με το «κούρεμα» που του προτείνει ο Άρης και είναι το ίδιο μ' αυτό των πιστωτών που συμφώνησαν να μπει η οφειλή στο Άρθρο 99 (50%).

Οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να πάνε στη FIBA με την απόφαση του δικαστηρίου, που αφορά σε όλους τους πιστωτές της ΚΑΕ, όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο έως απίθανο να αναγνωρίσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία «μονομερή» διακανονισμό. Έτσι, προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με τους παίκτες, ώστε να υπάρχει η δική τους συναίνεση. Μετά τον Σκορδίλη, πρόβλημα υπάρχει και με τον Μάιλς, ωστόσο οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για να επέλθει συμφωνία με τα δύο τελευταία «εμπόδια» πριν την άρση του εμπάργκο, που θα επιτρέψει στον Άρη να κινείται πλέον ελεύθερα στις μεταγραφές.

Διαβάστε ακόμη...