Απόσυρση σε ξενοδοχείο

Η αποστολή του Άρη θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο μετά το τέλος της αυριανής τελευταίας προπόνησης της προετοιμασίας της για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena. Ίωση ο Αθηναίου.
Πηγή: sport.gr
Απόσυρση σε ξενοδοχείο

Σε ξενοδοχείο θα αποσυρθεί η αποστολή του Άρη μετά το τέλος της αυριανής τελευταίας προπόνησης της προετοιμασίας της για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena.

Μία κίνηση από τον Μίλαν Μίνιτς στην λογική που είχε επικρατήσει και στο ξεκίνημα της χρονιάς πριν και από το παιχνίδι του Κυπέλλου από τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Η προετοιμασία του Άρη πάντως μόνο ομαλά δεν εξελίσσεται καθώς ο Σέρβος τεχνικός στη σημερινή προπόνηση μπορεί να είδε για μία ακόμη μέρα τον Νίκο Γκίκα να ανεβάζει ρυθμούς ωστόσο είχε δύο απόντες.

Και πιο συγκεκριμένα στη σημερινή προπόνηση του Άρη στη Nick Galis Hall δεν συμμετείχαν οι Γιάννης Αθηναίου και Ζήσης Σαρικόπουλος με τον πρώτο μάλιστα να μην ήταν καν παρών.

Ο Αθηναίου δεν ήταν παρών γιατί είχε πυρετό και προτιμήθηκε να μείνει στο σπίτι του ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή ώστε να είναι έτοιμος να παίξει σε 48 ώρες.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρώτος σκόρερ του Άρη στην φετινή χρονιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα προλάβει να τεθεί στην διάθεση του Μίνιτς που υπολογίζει για πρώτη φορά και στον Γκίκα.

Ο 23χρονος γκαρντ προπονήθηκε και σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς το απόγευμα με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος νιώθει καλύτερα στις ενοχλήσεις στη γάμπα του που προήλθανε από το υγρό που είχε μαζέψει το γόνατό του.

Ο διεθνής σέντερ θα προσπαθήσει αύριο να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και αν τα καταφέρει θα είναι τελικά στην αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η σημερινή όσο και η αυριανή προπόνηση είχανε προγραμματιστεί για τις 20:00 γιατί το τζάμπολ του Σαββάτου είναι στις 21:30.

Διαβάστε ακόμη...