Οριακά ο Σαρικόπουλος

Κι ενώ ο Νίκος Γκίκας τέθηκε στην διάθεση του Μίλαν Μίνιτς για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ κάτι ανάλογο δεν συνέβη και με τον Ζήση Σαρικόπουλο Στην διάθεση του Μίλαν Μίνιτς για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ τέθηκε ο Νίκος Γκίκας κάτι ανάλογο δεν συνέβη και με τον Ζήση Σαρικόπουλο.
Πηγή: sport24.gr
Οριακά ο Σαρικόπουλος

Ο Γκίκας συμμετείχε και στις δύο προπονήσεις της ημέρας, πρωί και απόγευμα, ενώ ο Σαρικόπουλος ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα ο Γκίκας είχε μπει σε ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας του Άρη από την περασμένη εβδομάδα ενώ σήμερα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Όσο για τον Σαρικόπουλο το υγρό που είχε μαζέψει την περασμένη εβδομάδα το γόνατό του είχε σαν αποτέλεσμα να του προκαλέσει ενοχλήσεις στην γάμπα του.

Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ δεδομένων και των προπονήσεων που έχει απουσιάσει είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ουσιαστικά ο διεθνής σέντερ του Άρη θα μπορέσει οριακά να δώσει το παρών, έστω και στην αποστολή και για αυτό το πιθανότερο είναι να προτιμηθεί να προφυλαχθεί εν όψει της συνέχειας της χρονιάς.

Και πολύ περισσότερο του τελικού του Κυπέλλου στις 9 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου με τον Παναθηναϊκό όπου στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης δεν κρύβουνε το παράπονό τους για την στάση της ΕΟΚ να αρνηθεί το αίτημά τους για την χορήγηση από 1.500 εισιτήρια στους δύο φιναλίστ.

Διαβάστε ακόμη...