«Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πολύ διαβασμένοι»

Στο «Libero 107,4» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Βασίλης Λαμπρόπουλος, σχολιάζοντας τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον «Δικέφαλο» το Σάββατο στη Ν. Σμύρνη.
Πηγή: paok24.com
«Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πολύ διαβασμένοι»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου:

Για τη σημασία της νίκης: "Και με τον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλη νίκη απλά αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι απέναντι σε διεκδικητή τίτλου, σε φορμαρισμένη ομάδα. Για μας αυτοί οι βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί. Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πολύ διαβασμένοι."

Για το σύστημα που έπαιξε ο Πανιώνιος: "Γενικά το 3-5-2 το δουλεύαμε πολύ τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Αν το δουλέψεις αυτό το σύστημα είναι από τα καλύτερα. Μπλοκάρεις τον αντίπαλο. Το παιχνίδι με σέντρες είναι πιο εύκολο για την άμυνα από ότι το κάθετο παιχνίδι."

Για την εικόνα που παρουσίασε ο Πανιώνιος: Έχουμε παίκτες που παίζουν 2-3 θέσεις παρότι δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ Διαβάσαμε καλά τον ΠΑΟΚ, σίγουρα θέλει και τύχη να καλύψεις τη διαφορά ποιότητας. Μπλοκάραμε τον ΠΑΟΚ και καλούς του παίκτες όπως ο Λούκας που τον θεωρώ από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Για τον ΠΑΟΚ: "Δεν είναι αργός ο ΠΑΟΚ. Μπλοκάραμε 2-3 παίκτες εκτός του Κατσουράνη που έκανε τη διαφορά και ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε στο σκορ και καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς."

Για τους νέους παίκτες που έρχονται συνέχεια στον Πανιώνιο: "Και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν τουλάχιστον 2-3 παίκτες από τον Πανιώνιο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Εγώ δεν είμαι από τις ακαδημίες. Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι δεν έχουμε έμπειρους παίκτες και αναγκαστικά βγαίνουμε μπροστά. Στον Πανιώνιο υπάρχει πίεση κι αυτό μας κάνει καλό, μετά τον Αιγινιακό αν θυμάστε είχαμε ένα μικρό θέμα."

Για τους στόχους του Πανιωνίου: "Δε συμβιβαζόμαστε με το να σωθούμε αλλά αυτή τη στιγμή αυτός είναι ο στόχος. Δυστυχώς δεν μπορούμε κάτι παραπάνω, όχι αγωνιστικά. Και να μπούμε στα πλέι οφ δύσκολα θα πάρουμε ενημερότητα".

Διαβάστε ακόμη...