Έτοιμος για ντεμπούτο ο Πελέ!

Σε ρυθμό Κυπέλλου μπαίνει ξανά για τα καλά ο Ολυμπιακός, αφού αύριο Τετάρτη (20:00, OTE, Sentra 103,3) διεξάγεται ο πρώτος αγώνας της τρίτης φάσης του θεσμού, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ομάδα την οποία οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν πέρυσι στον τελικό κατακτώντας έναν ακόμα τίτλο.
Πηγή: sentragoal.gr
Έτοιμος για ντεμπούτο ο Πελέ!

Μετά τη σημερινή βραδινή προπόνηση ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία ξεχωρίζει το όνομα του νεοαποκτηθέντα Πελέ και απουσιάζει αυτό του Ρομπέρτο. Ο Ισπανός πορτιέρο, εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού φέτος, θα «χάσει» για πρώτη φορά αγώνα, ενώ ο Πορτογάλος ίσως κάνει το ντεμπούτο του καθώς διεκδικεί θέση στην 11άδα από τον Εντινγκά.

Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Μέγερι, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μασάντο, Κάμπελ, Βάις, Ντομίνγκες και Σαβιόλα. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Μπονγκ, Κάρολ (σ.σ. για πρώτη φορά), Ολαϊτάν, Παπάζογλου καθώς και οι νεαροί Βέργος και Βούρος.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή προπόνηση, περιελάμβανε δουλειά με την μπάλα. Οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τεχνικής, ανάπτυξης του παιχνιδιού, κατοχής και πίεσης, ενώ δούλεψαν και στην τακτική. Έπαιξαν και «διπλό» σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προφυλάχθηκε λόγω κόπωσης, κάνοντας συντηρητικό πρόγραμμα, όπως και ο Μάρκο Σέποβιτς, λόγω μικροενοχλήσεων στο δεξιό δικέφαλο. Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει μία ελαφριά προπόνηση με στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Διαβάστε ακόμη...