«Έχει μερίδιο στα χρέη ο Σκόρδας»

Απάντηση στις βολές που ρίχνει από χθες ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Λάμπρος Σκόρδας, έδωσε ο τέως διοικητικός ηγέτης της εταιρίας, Δημήτρης Ηλιάδης.
Πηγή: novasports.gr
«Έχει μερίδιο στα χρέη ο Σκόρδας»

Ο τελευταίος, μέσω γραπτής δήλωσης, κάνει λόγο για προσπάθεια του Σκόρδα να στοχοποιήσει τους πάντες, ψάχνοντας άλλοθι σε περίπτωση υποβιβασμού του Αρη από τη Superleague.

Η γραπτή δήλωση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ αναφέρει: "O κ. Σκόρδας ο οποίος «πραξικοπηματικά» επανήλθε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει την υποχρέωση να σώσει την ομάδα. Το παραμύθι περί Γ' Εθνικής αποτελεί μέρος της «μαύρης προπαγάνδας» την οποία ακολουθεί από την ημέρα που έχασε τις εκλογές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν πείθει πλέον κανέναν. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει και μνήμη και κρίση. Εάν ο κ. Σκόρδας, ο οποίος έχει μερίδιο ευθύνης για τα χρέη του ΑΡΗ, πιστεύει ότι καλύπτεται από το αλάθητο του Πάπα πλανάται. Εχασε πολύ γρήγορα την ψυχραιμία του και επιχειρεί να στοχοποιήσει του πάντες, προσπαθώντας να κατασκευάσει άλλοθι. Θα πρέπει να ξέρει όμως ότι εάν δεν καταφέρει να σώσει την ομάδα ο υποβιβασμός, που όλοι απευχόμαστε, θα έχει το δικό του ονοματεπώνυμο.

Ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από ομοψυχία και όχι από διχαστικές πολιτικές.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα".

Διαβάστε ακόμη...