Συμφώνησε ο Μιλίνκοβιτς

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς συμφώνησε με την ΠΑΕ Άρης στη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
Πηγή: sport24.gr
Συμφώνησε ο Μιλίνκοβιτς

Χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης στη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του.

Ο Σέρβος προπονητής ζήτησε εξ αρχής μόνο τα δεδουλευμένα του και αυτά είναι που θα πάρει. Ένα ποσό περίπου στις 19.000 ευρώ που θα του καταβληθεί σε δύο δόσεις.

Εν τω μεταξύ και ο Ροκ Έλσνερ θα πρέπει να θεωρείται οριστικά παρελθόν για την ΠΑΕ Άρης, στο δρόμο που χάραξαν οι Ουντότζι και Ίμπεχ.

Συγκεκριμένα ο Σλοβένος ενεργοποίησε έναν όρο του συμβολαίου του, σύμφωνα με τον οποίο εφόσον έμενε απλήρωτος για συγκεκριμένο διάστημα θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος.

Κατά τα άλλα στην ΠΑΕ Άρης κι εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου εξετάζεται η περίπτωση της απόκτησης του 21χρονου Αντώνη Αθανασίου που το Νοέμβριο αποχώρησε από τον Πιερικό.

Τέλος όσον αφορά την περίπτωση του Ρούμπεν Πουλίδο και του χρονικού διαστήματος της απουσίας του Ισπανού κεντρικού αμυντικού αυτό θα καθοριστεί από το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί.

Τη στιγμή αυτή το σίγουρο είναι ταλαιπωρείται από αυχενικό σύνδρομο και αν το αποτέλεσμα της μαγνητικής δείξει ότι έχει δισκοκήλη τότε και μόνο μπορεί να μείνει εκτός δράσης ακόμη και τρεις μήνες.

Διαβάστε ακόμη...