«Κουραστήκαμε…»

Η κούραση έπαιξε το ρόλο της και ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.
Πηγή: sport-fm.gr
«Κουραστήκαμε…»

Ο Απόλλωνας Πατρών επέστρεψε πολλές φορές στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχε δυνάμεις για να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του, όπως δήλωσε μετά το ματς της Πυλαίας (78-74) ο Νίκος Βετούλας.

«Εμείς φέραμε το ματς στη ισοπαλία, αλλά το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις και κάποια στιγμή κουραστήκαμε. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποια προβλήματα στον ΠΑΟΚ βάζοντας μέσα κάποια παιδιά που μπορούν να σουτάρουν από έξω. Πρέπει να το ξεχάσουμε δεν πρέπει να μείνουμε στην καλή εμφάνιση», ανέφερε ο τεχνικός των Αχαιών.

Όσο για την απόδοση του Μπολντς που σταμάτησε στους 27 πόντους, τόνισε: «Είναι ένα παιδί που ξέραμε τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Γενικά είμαι ικανοποιημένος».

Ο Αμερικανός φόργουορντ, Λένι Ντάνιελ, που έκανε ντεμπούτο με τον Απόλλωνα, είπε: «Παίξαμε καλά και στην αρχή του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έβαλε κάποια δύσκολα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα, αλλά κάναμε κάποια λάθη στις κατοχές προς το τέλος, αλλά γενικά κάναμε ομαδικό καλό παιχνίδι. Απλά ο ΠΑΟΚ στο τέλος κέρδισε».

Διαβάστε ακόμη...