Γλίτωσε από τη φοβερή Κηφισιά!

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, που έφερε πολύ λιγότερο κόσμο στο «Nick Galis Hall», ο Άρης επέστρεψε στις νίκες για την τρίτη αγωνιστική της Basket League, επικρατώντας με 67-65 της άκρως ανταγωνιστικής Κηφισιάς.
Πηγή: novasports.gr
Γλίτωσε από τη φοβερή Κηφισιά!

Το παιχνίδι ανάμεσα στους «κίτρινους» και την ΑΕΝΚ ήταν ντέρμπι από την αρχή ως το τέλος, με την αθηναϊκή ομάδα να είναι σούπερ ανταγωνιστική και να έχει τη δυνατότητα στο τέλος ακόμη και να πάρει τη νίκη. Πολύ λιγότερος του αναμενομένου ο κόσμος στο «Nick Galis Hall», λόγω της απογοήτευσης των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Απόλυτη ισορροπία υπήρξε στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς, με το 17-17 να είναι το σκορ στο διάστημα αυτό. Στο ημίχρονο η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου ανέπτυξε μία από τις μεγαλύτερες διαφορές στο παιχνίδι, προηγούμενη με 37-31. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου μείωσαν λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου στο 47-46, με το δεκάλεπτο αυτό να λήγει 51-46.

Η τέταρτη περίοδος ήταν κυριολεκτικά θρίλερ, με την ΑΕΝΚ να κυνηγά ως ίσος προς ίσο τη νίκη και ν΄ αποδεικνύει πώς αν συνεχίσει σ΄ αυτό το επίπεδο θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία και μάλιστα εύκολα. Το νικητήριο σουτ των γηπεδούχων πέτυχε ο Πελεκάνος, ενώ ο Σιούτης έχασε τρίποντο στο τέλος για να δώσει τη νίκη στην ΑΕΝΚ. Κορυφαίος για τον Άρη και ο Γκίκας, μία ομάδα μόνος του για τους φιλοξενούμενους ο Κρόκερ.

Οι πόντοι των δύο ομάδων:

Άρης (Βαγγέλης Αγγέλου): Ασημακόπουλος 1, Χαρίσης 2, Βεζένκοφ 15, Μποχωρίδης 7, Πελεκάνος 11, Γκίκας 17, Τσακαλέρης 4, Μούρτος 2, Αθηναίου 8.

ΑΕΝΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Μενουδάκος, Σιούτης, Γκάρετ 7, Πετροδημόπουλος 4, Γουντς, Τσαλδάρης 9, Βασίλιεβιτς 1, Λιακόπουλος 17, Κρόκερ 25, Μπάρλος 2.

Διαβάστε ακόμη...