«Όποιος χρωστάει να πέφτει»

Ο Κολοσσός δεν κατάφερε να κερδίσει στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ, με τον Βασίλη Φραγκιά να τονίζει πως ακόμη η ομάδα του δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλει ο ίδιος.
Πηγή: sentragoal.gr
«Όποιος χρωστάει να πέφτει»

Παράλληλα, σε μια συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους σε αρκετά έντονο ύφος, επανέλαβε την δήλωση που είχε κάνει προ διετίας, ότι δηλαδή ομάδες που χρωστούν να υποβιβάζονται κατηγορία.

«Ηρθαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, είχαμε εικόνα από τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο οι άμυνες ήταν πιο χαλαρές, οι ομάδες χρειάζονται ακόμη παιχνίδια", είπε αρχικά ο Βασίλης Φραγκιάς και πρόσθεσε: "Θέλαμε να είμαστε κοντά στο σκορ, στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, χάσαμε βολές και χάσαμε την ευκαιρία. Θέλουμε να βελτιωθεί η άμυνά μας. Στην επίθεση είναι και θέμα ταλέντου, έχουμε παιδιά που μπορούν να βάλουν την μπάλα μέσα. Θέλουμε να δουλέψουμε στην άμυνα, θέλουμε όλοι οι παίκτες να καταλάβουν ότι όλα ξεκινούν από εκεί. Το μυαλό μας τώρα πάει στο ματς με το Ρέθυμνο», είπε αρχικά ο Φραγκιάς.

Για τον τραυματισμό του Οσμπι: «Είναι ζεστό το πόδι του, θα δούμε αύριο τι έγινε».

Για τις τεχνικές ποινές: «Σπανίως θα μιλήσω για την διαιτησία, δεν ειπώθηκε κάτι ιδιαίτερο, είναι υπερευαίσθητοι οι διαιτητές, είναι θέμα των διαιτητών να προστατεύσουν τις ομάδες. Τόσο στην δική μου περίπτωση όσο και στου Καλλέ νομίζω δεν ειπώθηκε κάτι σημαντικό».

Για τον Γεωργαλλή: «Μπορεί να είπε κάτι αλλά αυτά είναι μέσα στον αγώνα».

Εν συνεχεία ακολούθησε η συνομιλία με τους δημοσιογράφους, σχετικά με την προ δύο ετών δήλωσή του ότι ΠΑΟΚ και Αρης από την στιγμή που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα χρέη τους πρέπει να μην αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία και το τι έχει να πει τώρα μετά την τιμωρία του Κολοσσού από την FIBA: «Εγώ είχα πει όποιες ομάδες χρωστούν στους πάντες όπως γίνεται στο εξωτερικό δεν θα πρέπει να βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία. Θυμάμαι ακριβώς τι είχα πει, το ίδιο λέω και τώρα. Αν δεν μπορούσαμε να κάνουμε μεταγραφές και εμείς σαν Κολοσσός να πέσει όποια ομάδα κι αν είναι. Στόχος δικός για φέτος είναι η εξυγίανση και του χρόνου να είμαστε καθαροί».

Ενώ κατέληξε λέγοντας για την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος μετά από ήττα, αλλά βλέπουμε ότι η ομάδα μέρα με την μέρα βελτιώνεται και αυτό είναι το σημαντικό».

Γεωργαλλής: «Δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Από την πλευρά του Κολοσσού Γιάννης Γεωργαλλής από την πλευρά του δήλωσε: «Θέλαμε να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ επιθετικά, δεν τα καταφέραμε κι έτσι χάσαμε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ρέθυμνο, όπου πρέπει να έχουμε κυρίως αμυντική βελτίωση».

Διαβάστε ακόμη...