Κολοσσός: Ένα σύντομο προφίλ

Με αντίπαλο τον Κολοσσό αρχίζει αύριο (Σάββατο 12/10, 18.00) στο Παλατάκι η φετινή περιπέτεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Α1 και έχει ενδιαφέρον μια ματιά στο ποιά είναι η ομάδα της Ρόδου, έτσι όπως συμπληρώθηκε το ρόστερ της για την περίοδο 2013-2014.
Πηγή: basketplus.gr
Κολοσσός: Ένα σύντομο προφίλ

Από τους παίκτες που επέλεξε ο Φραγκιάς γίνεται κατανοητό ότι το περιφερειακό παιχνίδι είναι αυτό στο οποίο θα βασιστεί η ομάδα για να κάνει μια καλή χρονιά. Οι πόιντ γκαρντ Παπαντωνίου, Στεφανίδης, οι σούτινγκ γκαρντ Ραμ, Σίμπσον και Τσάμης και οι σμολ φόργουορντ Σμιθ και Γεωργαλής δημιουργούν μια ικανοποιητική εξάδα περιφερειακών. Από κει και πέρα οι Όσμπι, Προύιτ, Κουκουλάς αποτελούν την τριάδα των ψηλών, η οποία στην θέση "4" ενισχύεται και με τον Σμιθ.

Το ροτέισον στους γκαρντ είναι αυτό που ξεχωρίζει, μια και ποσοτικά οι ψηλοί του Φραγκιά δεν μπορούν να σηκώσουν σε διάρκεια μεγάλο βάρος των επιθέσεων.

Στο τελευταίο του ματς ο Κολοσσός, που έτυχε να είναι και επίσημο, ηττήθηκε 82-65 από τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας. Για τους Ροδίτες σκόραραν... Παπαντωνίου 11(1), Ραμ 2, Ματσαμάς, Γεωργαλλής 5, Σμιθ 12, Στεφανίδης, Σίμπσον 11, Κουκουλάς 2, Τσάμης 5, Προύιτ 2, Όσμπι 15, Δανάς.

Το προτελευταίο παιχνίδι του Κολοσσού ήταν και πάλι για το κύπελλο με τους νησιώτες να κερδίσουν δύσκολα στο Βενετόκλειο την Κηφησιά 71-69. Σκόραραν... Παπαντωνίου 15(2), Ραμ, Γεωργαλλής 8(1), Σμιθ 4, Στεφανίδης 7(1), Σίμπσον 2, Κουκουλάς 3, Τσάμης 14(1), Προύιτ 8(1), Όσμπι 10. Το επιθετικό δείγμα άρα υπάρχει. Παπαντωνίου, Όσμι και Σμιθ, Τσάμης...

Διαβάστε ακόμη...