Πήγαν στον Βόλο και άφησαν "φέσια"

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό για το φιλικό παιχνίδι με την Νίκη Βόλου στον γυρισμό "φέσωσαν" ταβέρνα και απειλούσαν να την κάψουν (Video)
Πηγή: sport24.gr
Πήγαν στον Βόλο και άφησαν "φέσια"

Το απόγευμα της Κυριακής (25/8) η ΑΕΚ έδωσε φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις εξέδρες του οποίου έδωσαν το παρών 1.000 και πλέον φίλοι της Ένωσης.

Η συμπεριφορά τους ήταν κόσμια, υποστηρίζοντας την ομάδα τους χωρίς ακρότητες, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και στον γυρισμό από τον Βόλο στην Αθήνα.
σταμάτησαν να φάνε σε ταβέρνα και όχι μόνο την "φέσωσαν", αλλά απειλούσαν να κάψουν και το μαγαζί!

Συγκεκριμένα, δυο λεωφορεία με οπαδούς της ΑΕΚ που επέστρεφαν, σταμάτησαν για φαγητό στον Καραβόμυλο. Αφού έφαγαν και ήπιαν και έκαναν έναν λογαριασμό περίπου 600 - 700 ευρώ, σηκώθηκαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν.

Όταν ο ιδιοκτήτης ζήτησε να πληρωθεί δέχθηκε απειλές ότι θα κάψουν το μαγαζί του, ενώ κάποιοι από αυτούς του είπαν "να είσαι και ευχαριστημένος που δεν σου ζητάμε να πληρώσεις και προστασία".

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε φορά που υπάρχει μετακίνηση φιλάθλων με λεωφορεία στο πέταλο του Μαλιακού η αστυνομία είναι σε επιφυλακή και συνήθως πολλά από τα μαγαζιά της εθνικής κλείνουν για να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις, αφού και στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογα προβλήματα.

Δείτε πως περιγράφει όλα όσα έγιναν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στο LamiaReport:

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...