Μια... ανάσα από Φερνάντες ο ΟΦΗ

Μια... ανάσα από μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του βρίσκεται ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί βρίσκονται πολύ κοντά στο να έρθουν σε συμφωνία με τον Ντάνι Φερνάντες και την Τβέντε για την παραχώρηση του 29χρονου γκολκίπερ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, καθώς έχει συμβόλαιο με τον ολλανδικό σύλλογο, που δε διατίθεται να το σπάσει.
Πηγή: gazzetta.gr
Μια... ανάσα από Φερνάντες ο ΟΦΗ

Μάλιστα, όπως αναφέρει κρητικό δημοσίευμα, η Τβέντε έκανε δεκτούς τους όρους που έβαλαν οι Ομιλίτες στην πρότασή τους και απομένει το τυπικό μέρος για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να ανακοινωθεί η απόκτησή του, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και αύριο!

Ποιος είναι

Ο Ντάνιελ Μάρσιο Φερνάντες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1983 στο Εντμόντον του Καναδά, όμως έχει πορτογαλική υπηκοότητα. Το ταλέντο του ανακάλυψε η Πόρτο, ενώ για ένα διάστημα πέρασε και από την Ισπανία και τα... τσικό της Θέλτα. Στη χώρα μας ήρθε για πρώτη φορά το 2003 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όπου έμεινε μέχρι και το 2008.

Ακολούθησαν οι Μπόχουμ, Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Πανσερραϊκός για να πάρει μεταγραφή για την Κλουζ το 2011. Από το 2012 ανήκει στο ρόστερ της Τβέντε, όμως στην ολλανδική ομάδα δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής. Γι' αυτό δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει δανεικό στον ΟΦΗ, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Διαβάστε ακόμη...