Κλείνει στην Στουτγκάρδη ο Φούντας

Έτοιμος για το... άλμα στο εξωτερικό, έστω και αν ακόμα δεν έχει καν ενηλικιωθεί, είναι ο Ταξιάρχης Φούντας.
Πηγή: woop.gr
Κλείνει στην Στουτγκάρδη ο Φούντας

Παρά τις διαβεβαιώσεις του ατζέντη του ότι ο 17χρονος θα αποτελέσει κομμάτι της "επόμενης μέρας" για την ΑΕΚ, εντούτοις τα πλάνα είναι άλλο, όπως αναφέρει η εφημερίδα SportDay.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλευρά του νεαρού παίκτη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την γερμανική ομάδα και ίσως άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις και υπογραφές.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ο παίκτης θα αναχωρήσει για την Γερμανία μαζί με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Καινούριο, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ή τεσσάρων ετών.

Η Στουτγκάρδη έχει περάσει στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γερμανίας και Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου, έχοντας εξασφαλίσει με αυτό τον τρόπο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Φούντας μιλούσε και με την Βέρντερ Βρέμης, υπήρξε συμφωνία για πέντε χρόνια έναντι 1,25 εκατομμυρίου ευρώ συνολικά, αλλά η συμφωνία χάλασε λόγω των αυξημένων απαιτήσεων του εκπροσώπου του και έτσι προέκυψε στην συνέχεια η Στουτγκάρδη, που κάνει... στροφή στο "φρέσκο" αίμα.

Διαβάστε ακόμη...