«Μπορούμε Champions League»

Με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος μπήκε με το... δεξί στα πλέι οφ της Super League και αύξησε τις πιθανότητες για τη δεύτερη θέση.
Πηγή: woop.gr
«Μπορούμε Champions League»

Ο Λουίς Μπρίτο τόνισε ότι η ομάδα του κοιτάζει το κάθε ματς ξεχωριστά, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ φαβορί για τη δεύτερη θέση, ενώ δεν δίστασε να πει ότι κι η ομάδα του θα μπορούσε να αφήσει εκτός Champions League τον "δικέφαλο του Βορρά".

Οι δηλώσεις του Μπρίτο στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις ελπίδες των «κυανόλευκων» να καταλάβουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ:

«Τώρα όλη η ομάδα είναι κοντά. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Μπορούμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Κοιτάμε, όμως, κάθε ματς ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος τια θα κάνουμε»

Για τη νίκη του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι:

«Ήταν ένα παιχνίδι που αν χάναμε ο ΠΑΟΚ θα έφευγε επτά βαθμούς μπροστά από εμάς και αυτό θα δυσκόλευε το δικό μας και να πάρουμε ένα καλό εισιτήριο για την Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Εμείς, όμως, μπήκαμε πιο δυνατά. Τον βόλευε τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία.

Εμείς έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε περισσότερες ελπίδες στη συνέχεια των πλέι οφ. Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλοί και δείξαμε ότι έχουμε την δυνατότητα να σκοράρουμε».

Για τον Πίτου Γκαρσία και την εκτέλεση των στημένων φάσεων:

«Ο Πίτου είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και σε έναν τέτοιο αγώνα έδειξε ότι μπορούμε με τα στημένα του να γίνουμε περισσότερο επικίνδυνοι. Από δύο στημένα καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό οφείλεται σε εκείνον».

Για το φαβορί στους αγώνες κατάταξης

«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, όμως εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Απομένουν πολλοί αγώνες για να σκεφτόμαστε τι θα γίνει στη βαθμολογία».

Για το αν το ρόστερ του Ατρομήτου μπορεί να ανταπεξέλθει του χρόνου στο Champions League, εφόσον εξασφαλίσουν το συγκεκριμένο... εισιτήριο:

«Άλλο το Champions League, άλλο τα πλέι οφ και άλλο το Κύπελλο. Ας κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και αν πάμε καλά, στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τα υπόλοιπα...».

Διαβάστε ακόμη...