Τέλος ο Ζαρντίμ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ! Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται ακόμα και μέσα στην ημέρα να «τελειώσει» από τους «ερυθρόλευκους» με την απόφαση της διοίκησης να είναι ειλημμένη και να απομένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις!
Πηγή: sentragoal.gr
Τέλος ο Ζαρντίμ!

Πιθανότατα θα του ανακοινωθεί στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας που θα λάβει χώρα στο προπονητήριο του Ρέντη.

Ο Γιάννης Βρέντζος όντως βρέθηκε χθες στην Ισπανία και είχε επαφές με υποψήφιους προπονητές, όμως συμφωνία δεν επιτεύχθηκε. Μπορεί η διοίκηση των Πειραιωτών να διέψευσε χθες αργά το βράδυ ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας ταξίδεψε στην Ιβηρική για να βρει τον διάδοχο του Ζαρντίμ, ωστόσο, οι εξελίξεις δείχνουν το εντελώς αντίθετο.

Ο Πορτογάλος λοιπόν πληρώνει το μάρμαρο των μετρίων εμφανίσεων του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα και τα ονόματα των πιθανών αντικαταστατών του είναι γνωστά, μ' αυτά των Ολτρα, Μίτσελ και Μανθάνο να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Υπάρχει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πάει ο Ολυμπιακός σε προσωρινή λύση εκ των έσω με τον Νικοπολίδη, αν και πρόθεση της διοίκησης είναι να βρεθεί άμεσα η επόμενη μόνιμη λύση. Το πιθανότερο πάντως είναι ο Νικοπολίδης να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βέβαια, ο Ζαρντίμ φεύγει την ώρα που ο Ολυμπιακός, μπορεί να μην βγάζει... μάτια, αλλά πάει... τρένο!Κι αυτό γιατί ήδη ο φετινός Ολυμπιακός έχει 45 βαθμούς και πάει την Κυριακή για τους 48, ενώ πέρυσι στη 18η αγωνιστική είχε 40. Εχει καλύτερη διαφορά τερμάτων και είναι αήττητος στο πρωτάθλημα έχοντας βγάλει όλα τα δύσκολα εκτός έδρας ματς πλην της Τρίπολης με 14 νίκες και 3 μόλις ισοπαλίες. Είναι μέσα στο Κύπελλο και στους «32» του Europa League με τη Λεβάντε να έρχεται, αλλά ο προπονητής του τελειώνει...

Διαβάστε ακόμη...