Ο Σισέ θέλει… Παναθηναϊκό

Η πρόταση από το Κατάρ μπλοκάρει τον δανεισμό του παίκτη. «Εγώ προτιμώ να έρθω σε εσάς, αλλά...» η ατάκα του Γάλλου στους «πράσινους».
Πηγή: sday.gr
Ο Σισέ θέλει… Παναθηναϊκό

Τη στιγμή που όλα έδειχναν πως πάνε καλά τις τελευταίες ημέρες στο θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ, μία ομάδα από το Κατάρ (όπως αποκάλυψε χθες το μεσημέρι ο NovaΣΠΟΡ FM) έχει μπλοκάρει τον ερχομό του παίκτη στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο του «ναυαγίου».

Ολο αυτό το διάστημα που στον Παναθηναϊκό μίλαγαν με τον Σισέ ανησυχούσαν στο ενδεχόμενο να μιλήσει με την ΚΠΡ και η ομάδα του να του παρουσιάσει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, για την πώλησή του. Αυτό έγινε χθες. Ο Σισέ μίλησε με τους διοικούντες την ΚΠΡ, τους είπε ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αφού τον καλύπτει σε όλα, αλλά εκεί άκουσε τους διοικούντες να του λένε: « Εχουμε πρόταση από ομάδα του Κατάρ. Θέλουμε να πάρουμε κάποια χρήματα από την πώλησή σου».

Ο Σισέ είπε στους διοικούντες την ΚΠΡ ότι «εγώ θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό». Ο Γάλλος φορ αμέσως μετά την κουβέντα με την ΚΠΡ επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους είπε τα νέα, αλλά συμπλήρωσε ότι «εγώ τους είπα ότι θέλω να έρθω σε εσάς και περιμένω, αλλά αυτοί θέλουν να με πουλήσουν». Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ανήσυχος από αυτή την εξέλιξη και είναι φανερό ότι η επιστροφή του Σισέ είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Διότι και η ΚΠΡ έχει δώσει ένα σημαντικό ποσό, για να τον αποκτήσει από τη Λάτσιο, και προτιμάει τώρα να τον πουλήσει σε μία ομάδα, παρά να τον δανείσει και το καλοκαίρι να επιστρέψει πίσω ο παίκτης και να ψάξει ομάδα να τον πουλήσει. Σίγουρα η γνώμη του Σισέ παίζει ρόλο και αυτή τη στιγμή είναι η ελπίδα για τον Παναθηναϊκό. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τι ακριβώς θα γίνει.

Διαβάστε ακόμη...