Νέος μνηστήρας για Σισέ

Η ΚΠΡ περιμένει πρόταση από ομάδα του Κατάρ για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ και καθυστερεί την έγκριση για το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sport24.gr
Νέος μνηστήρας για Σισέ

Ο Παναθηναϊκός τον θέλει και τα έχει βρει σε όλα μαζί του. Ο Τζιμπρίλ Σισέ ευελπιστεί να περάσει ξανά τις πόρτες της Παιανίας, ενώ ο κόσμος των "πρασίνων" αγωνιά για να τον δει και πάλι με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Η πραγματικότητα είναι όμως πως στην παρούσα φάση τα πάντα μπορεί να συμβούν. Το κλειδί για να ανοίξει διάπλατα η πόρτα της επιστροφής το κρατάει ξεκάθαρα η KΠΡ.

Και νέος μνηστήρας για Σισέ

Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο τα τελευταία 24ωρα για ενδιαφέρον της Μπεσικτάς, της Γιουβέντους και πάει λέγοντας. Οι παραπάνω ομάδες μπαίνουν στο παιχνίδι από διάφορους μάνατζερ. Σύμφωνα πάντως, με ασφαλείς πληροφορίες -από το περιβάλλον της αγγλικής ομάδας- τις τελευταίες ώρες υπάρχει και νέος μνηστήρας -αγνώστων λοιπών στοιχείων- που διατίθεται να προσφέρει αρκετά χρήματα για τον έμπειρο φορ! Δεν επιβεβαιώνεται από τους Άγγλους, η φημολογία υποστηρίζει πως πρόκειται για πρόταση από το Κατάρ. Αυτό, πάντως, από μόνο του θα αποτελέσει τροχοπέδη στην υπόθεση.

Να βάλουν λεφτά στο ταμείο

Οι Άγγλοι έχουν συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή για ακόμη ένα χρόνο και είναι δεδομένο πως θέλουν να τον "ξεφορτωθούν". Δεδομένο είναι, επίσης, πως ο Σισέ δεν υπολογίζεται από τον Ρέντναπ ως λύση πρώτης γραμμής διότι δεν τον έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση για να φύγει πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης. Έτσι στην ΚΠΡ σαφώς λαμβάνουν υπόψιν τα θέλω του παίκτη αλλά πρώτιστα θα κοιτάξουν το συμφέρον τους.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν τους αφήνουν και πολλά περιθώρια για διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. Σκοπός δεν είναι να δανείσουν τον Σισέ και μάλιστα χωρίς να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους (κάτι για το οποίο προσπαθεί να τους πείσει ο Τζιμπρίλ) αλλά αν είναι δυνατόν να τον πουλήσουν για αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος. Μέχρι την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου υπάρχει χρόνος για να έρθει κάποια αξιόλογη πρόταση και δεν φέρονται διατεθειμένοι να βιαστούν να αποφασίσουν. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και ψάχνονται.

Μετράει και η γνώμη του παίκτη

Κάπου εδώ μπαίνει ο Σισέ και ο Παναθηναϊκός...Ακριβώς το αντίθετο προσπαθούν να πετύχει η πλευρά τους για να κλείσει το θέμα θετικά μια ώρα αρχύτερα. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και τα επόμενα δυο 24ωρα θα είναι καταλυτικά . Από κύκλους της ΠΑΕ ξεκαθαρίστηκε πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει.

Τονίστηκε όμως παράλληλα πως τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΚΠΡ και από την αγγλική ομάδα εξαρτάται η τελική έκβαση του θέματος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γάλλο στράικερ και με εφόδιο και τις καλές σχέσεις του Γάλλου με τον Νικόλα Πατέρα στο "τριφύλλι" παλεύουν για να κάνουν το κόλπο γκρόσο...

Είναι σαφές ότι ο Σισέ έχει "ψηθεί" να επιστρέψει στην Ελλάδα, το έχει μεταφέρει στους διοικούντες των Άγγλων, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του, αν οι Άραβες στρώσουν στα πόδια του ένα χαλί από ευρ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...