«Όχι» στη Ρέντινγκ για Καπίνο

Αν και ο Στέφανος Καπίνο έχει περάσει πλέον εδώ και περίπου έναν χρόνο σε δεύτερο... πλάνο, ελέω της εξαιρετικής παρουσίας του Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα «πράσινα» γκολπόστ, το όνομά του εξακολουθεί να παραμένει ψηλά στις λίστες ευρωπαϊκών συλλόγων, κυρίως λόγω των εμφανίσεών του με την Εθνική Νέων στο πρόσφατο Euro U-19.
Πηγή: sentragoal.gr
«Όχι» στη Ρέντινγκ για Καπίνο

Μία από τις ομάδες που παρακολουθούν εδώ και καιρό τον 18χρονο πορτιέρε (όπως σας έχει αποκαλύψει το «Goal») είναι η αγγλική Ρέντινγκ, η οποία έχει στείλει πολλάκις ανθρώπους της για να τον δουν σε... δράση τόσο στην Ελλάδα (στο περσινό ματς των Νέων του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ) όσο και στο Euro.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της βρετανικής ομάδας αποφάσισαν προ ημερών να κάνουν το... βήμα παραπάνω για τον Καπίνο, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτησή του, η οποία εντούτοις δεν έγινε αποδεκτή από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, η Ρέντινγκ προσέφερε 800.000 ευρώ στους «πράσινους», οι οποίοι ωστόσο απάντησαν αρνητικά, ξεκαθαρίζοντας πως οι αξιώσεις τους για τον Καπίνο ξεκινούν από τα 2,5 εκατ. ευρώ. Μετά την απάντηση του Παναθηναϊκού οι Αγγλοι... αποσύρθηκαν, όμως δεν αποκλείεται να επανέλθουν μέσα στον Γενάρη με βελτιωμένη πρόταση, που μπορεί να βάλει σε... σκέψεις τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Διαβάστε ακόμη...