"Χαίρομαι για τα παιδιά του ΠΑΟΚ"

O Bλάχος συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ με τα οποία δούλεψε για κάποια χρόνια:
Πηγή: paokrevolution.blogspot.gr
"Χαίρομαι για τα παιδιά του ΠΑΟΚ"

"Να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία σε όλους. Για εμάς ολοκληρώθηκε ένα πολύ ωραίο δεκαήμερο αφού παίξαμε δυο σημαντικά ματς με τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι αν τα δω συνολικά και τα δυο ματς. Εμείς τώρα φτιάχνουμε την ομάδα. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τεράστια. Για εμάς ήταν μεγάλη εμπειρία. Βγάλαμε συμπεράσματα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του σημερινού αγώνα.

Παίξαμε και εμείς στο παιχνίδι, κρατήσαμε μπάλα. Είναι ωραίο να σκοράρεις μέσα στην Τούμπα παρά το ότι ήταν λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Εμείς το χαρήκαμε. Μακάρι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Πλατάκη. Μακάρι να ενισχυθούμε στις μεταγραφές και να μπούμε στην 5άδα. Από εκεί και πέρα για μένα ήταν ιδιαίτερη στιγμή γιατί μεγάλωσα εδώ σε αυτό το γήπεδο και ήταν σημαντικό για μένα

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ με τα οποία είχε δουλέψει στις Ακαδημίες: Μερικά από αυτά τα παιδιά όπως ο Πόποβιτς που εγώ τον ανακάλυψα έπαιξαν σήμερα αντίπαλοι μου. Χαίρομαι γι' αυτό. Πριν από τέσσερα χρόνια αυτός ήταν ο σκοπός μας. Να βάλουμε παιδιά στην πρώτη ομάδα και αυτό συνέβη. Χαίρομαι γιατί και εγώ ήμουν σε αυτή την ομάδα. Είναι σημαντικό επίσης ότι ο Δώνης τους εμπιστεύτηκε και θα τους δικαιώσει.

Διαβάστε ακόμη...