Στο μυαλό ο ΠΑΟΚ

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (19/11, 19:00) έχουν στρέψει άπαντες το βλέμμα τους στον Κολοσσό, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το στραβοπάτημα με τον Απόλλωνα Πάτρας.
Πηγή: superbasket.gr
Στο μυαλό ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Ρόδου ξεκίνησε την προετοιμασία της και μέχρι στιγμής ο Μηνάς Γκέκος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Δευτέρας (19:00) με τον Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία θα έχει δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας, η προετοιμάζεται πλέον για να διορθώσει τα λάθη που έγιναν την περασμένη Κυριακή στο «Βενετόκλειο».

Ο Μηνάς Γκέκος μίλησε στους παίκτες του για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και θα προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα μας για τη δύσκολη αναμέτρηση με το «δικέφαλο» του βορρά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «θαλασσί» και ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, από την οποία θα επιστρέψει την Τρίτη".

Διαβάστε ακόμη...