«Πράσινη» προσφυγή!

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξ' αρχής κατά της αναδιάρθρωσης και το gazzetta παρουσιάζει την προσφυγή που κατέθεσε κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας, έχοντας νομικό έρισμα!
Πηγή: gazzetta.gr
«Πράσινη» προσφυγή!

Ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει από την αρχή την αντίθεση του στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκας για τις 18 ομάδες, δεν το άφησε να περάσει έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η «πράσινη» ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή στην πειθαρχική επιτροπή της Super League για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της διοργανώτριας αρχής!

Οι «πράσινοι» που ήταν οι μοναδικοί που μειοψήφησαν δεν επιθυμούν να στραφούν κατά του Ολυμπιακού Βόλου, του Ηρακλή και της Καβάλας (σ.σ άλλωστε δεν μπορούν να το κάνουν αφού στην football league έγινε κλήρωση) αλλά κατά του συνεταιρισμού, μιας και υποστηρίζει πως παραβιάζεται η νομιμότητα με την απόφαση για τις 18 ομάδες.

Μάλιστα, αξίζει να τονίσουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει νομικό έρισμα, κάτι που σημαίνει πως ο δικαστής πρέπει να βρει πειστικές απαντήσεις ή... κάποιο παραθυράκι για να περάσει την απόφαση!

Διαβάστε ακόμη...