Σενάρια για Τάμας και Κόλο Τουρέ για Ολυμπιακό

Μάχη με τη Μαγιόρκα για την απόκτηση του στόπερ της Γουέστ Μπρομ, Γκάμπριελ Τάμας δίνει σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικής εφημερίδας ο Ολυμπιακός, την ώρα που Τούρκοι και Ιταλοί εμπλέκουν τους «ερυθρόλευκους» σε σενάριο με τον Κόλο Τουρέ.
Πηγή: sentragoal.gr
Σενάρια για Τάμας και Κόλο Τουρέ για Ολυμπιακό

Με δεδομένο τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου και την αποχώρηση του Μέλμπεργκ, ο Ολυμπιακός αναζητά κεντρικό αμυντικό και την Τετάρτη (1/7) είδε το όνομα του να εμπλέκεται σε σενάρια με τον Τάμας της Γουέστ Μπρομ και τον Τουρέ της Σίτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά του Ρουμάνου στόπερ, Γκάμπριελ Τάμας, τον οποίο θέλει και η Μαγιόρκα. Ο παίκτης της Γουέστ Μπρομ κοστολογείται στο 1,5 εκ. ευρώ από την αγγλική ομάδα και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ Ισπανοί και Ελληνες ερίζουν για την απόκτηση του.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Κόλο Τουρέ που φεύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα, «tuttomercato» έγραψε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ένας υποψήφιος - έκπληξη για να αποσπάσει την υπογραφή του Τουρέ, ενώ η τουρκική «Miliyet» τόνιζε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας και η Μπούρσασπορ είναι δύο ομάδες που ενδέχεται να διεκδικήσουν τον παίκτη για λογαριασμό τους.

Διαβάστε ακόμη...