Στην Super League o Πλατανιάς!

Πανηγυρισμοί σε όλα τα Χανιά! Ο Πλατανιάς επιβλήθηκε με 3-0 της Καλλονής και συνδυασμό με την ήττα της Καλλιθέας από την Παναχαϊκή, εξασφάλισε την άνοδο στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Πηγή: pamesports.gr
Στην Super League o Πλατανιάς!

Η 5η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Football League έμελλε να βγάλει νικητή στη διαδικασία, με τον Πλατανιά να εξασφαλίζει μια στροφή πριν το τέλος, την άνοδο στα σαλόνια της Super League.

Η ομάδα των Χανίων επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Καλλονής (τα γκολ: 20' Δημήτρης, 47' αυτ. Μήτσης, 63' Μαρτσάκης) και σε συνδυασμό με την νίκη της Παναχαϊκής επί της Καλλιθέας με 2-1 (τα γκολ: 62' Ουρτάδο, 86' Φουρτάδο - 74' Μαρουκάκης) εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση που του χάρισε τον προβιβασμό.

Ο Πλατανιάς γίνεται έτσι η 3η ομάδα της Κρήτης που θα συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία και η 65η συνολικά (μαζί με τις κυπριακές).Συμπληρώθηκε μετά από την εξέλιξη το παζλ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη Super League της νέας περιόδου, μετά την απ' ευθείας άνοδο της Βέροιας και του Πανθρακικού.
Πλατανιάς - ΑΕΛ Καλλονής 3-0

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (73' Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (73' Μανουσάκης), Δράμι (62' Μαρτσάκης), Ναζλίδης.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας (68' Βλαστέλλης), Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (75' Βαλιός), Ντος Σάντος (46' Ταραχούλσκι), Μανουσάκης, Τραορέ, Μανούσος.

Διαβάστε ακόμη...