Μπατίστα αν φύγει ο Κωστένογλου

Τα οικονομικά προβλήματα έχουν «λυγίσει» στην ΑΕΚ, αλλά οι διοικούντες είναι αναγκασμένοι να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα με όποια εφόδια διαθέτουν.
Πηγή: woop.gr
Μπατίστα αν φύγει ο Κωστένογλου

Στην «Ενωση» αναμένουν με αγωνία την απόφαση σχετικά με την πιθανή άρση της απαγόρευσης μεταγραφών και παράλληλα προσπαθούν να βρουν λύσεις στο οικονομικό κομμάτι.

Η ΠΑΕ χρειάζεται τρία εκατομμύρια ευρώ για να συνεχίσει να λειτουργεί, καλύπτοντας με το ποσό αυτό τις οφειλές της προς το Δημόσιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πάντα για την ώρα είναι στον... αέρα, με τον Νίκο Κωστένογλου να είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του.

Ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν προτίθεται να παραμείνει στην ΑΕΚ κάτω από αυτές τις συνθήκες και ο Ανδρέας Δημητρέλος σκέφτεται ήδη τις εναλλακτικές.

Σύμφωνα με την «SportDay», ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει απευθυνθεί στον Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος είναι θετικός να αναλάβει.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα ο πρόεδρος της ΑΕΚ του είπε χαρακτηριστικά: «Θα σε ενδιέφερε να αναλάβεις την πρώτη ομάδα εάν υπάρχει ΑΕΚ το καλοκαίρι και δεν υπάρχει Κωστένογλου;», τον ρώτησε χαρακτηριστικά ο Δημητρέλος με τον Μπατίστα να απαντάει καταφατικά.

Διαβάστε ακόμη...