Φούντας: "Να έρθει ο κόσμος και δε θα χάσει"

Ο Ταξιάρχης Φούντας έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει δυναμικό παρών στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ μιλώντας αποκλειστικά στο novasports αναφέρθηκε και στη βραδιά του τραυματισμού του στο γήπεδο της Τούμπας. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του νεαρού άσσου της Ένωσης.
Πηγή: novasports.gr
Φούντας: "Να έρθει ο κόσμος και δε θα χάσει"

Ο Φούντας αποτελεί έναν από τους λίγους θετικούς λόγους για τους οποίους ο κόσμος της ΑΕΚ θυμάται μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, αφού εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Νίκος Κωστένογλου και απέδειξε ότι αγώνα με αγώνα γίνεται όλο και καλύτερος. αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον. Ο μέσος του δικεφάλου μίλησε στο novasports αρχικά για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, εξηγώντας για ποιο λόγο οι φίλαθλοι της Ένωσης πρέπει να στηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους:

"Συνεχίζουμε και πάμε δυνατά, συγκεντρωμένα στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Όλα είναι πιθανά. Όλοι είμαστε μέσα. Θα δείξει στο τέλος, όποιος είναι ο καλύτερος, θα πάρει την πρώτη θέση. Θα έχουμε άλλη ψυχολογία με τον κόσμο μας στην έδρα μας. Θα παίξουμε διαφορετικά, πιο δυνατά και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Στον κόσμο έχω να πω να έρθει στο γήπεδο να μας βοηθήσει, να φωνάξει για την ομάδα και δε θα χάσει. Θα βγούμε νικητές".

Ο Φούντας αναφέρθηκε και στο βράδυ του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων, όταν μέσα στα αποφυτήρια της Τούμπας έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο:

"Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Γίνονται, αλλά δε θέλω να τα σκέφτομαι. Θα το αφήσω πίσω και θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Εκείνο το βράδυ ανησύχησα λιγάκι. Φοβήθηκα. Τι έγινε, πως έγινε, δε θυμόμουν τίποτα, αλλά τώρα όλα καλά και συνεχίζω. Σίγουρα είναι ένα μάθημα, σε κάνουν πιο ώριμο και όπως είπα όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Συνεχίζουμε..."

Διαβάστε ακόμη...