«Μας αφήνει παγερά αδιάφορους η άποψη του Ολυμπιακού»

Από sdna.gr: Επιστολή προς τη διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας απέστειλε την Παρασκευή (13/3) η ΠΑΕ Βόλος, με αφορμή τη διαφωνία του Ολυμπιακού για αναβολή του πρωταθλήματος.
Πηγή: sdna.gr
«Μας αφήνει παγερά αδιάφορους η άποψη του Ολυμπιακού»

Η θεσσαλική ΠΑΕ, αναφέρει ότι προέχει το δημόσιο συμφέρον και η υγεία των πολιτών και ότι την αφήνει παγερά αδιάφορη η άποψη των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Η παγκόσμια κοινότητα θρηνεί χιλιάδες θανάτων, η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει με κατάρρευση, χώρες ολόκληρες τίθενται σε καραντίνα, παγκόσμια αθλητικά events είτε αναβάλλονται είτε ματαιώνονται, η πατρίδα μας είναι σε κατάσταση συναγερμού, με τους επιστήμονες να απευθύνουν δραματικές προειδοποιήσεις και η ελληνική Super Leauge συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου για να συζητήσει την... διαφωνία της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Πειραιώς για αναβολή των play offs !!!

Φυσικά και δεν θα λάβουμε μέρος σε αυτή την παρωδία, κυρίως γιατί η άποψη της συγκεκριμένης ΠΑΕ μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Για εμάς και για κάθε σοβαρό οργανισμό και φορέα προέχουν το δημόσιο συμφέρον και η υγεία των πολιτών.

Πάντως σε όσους αποφασίσουν να μετάσχουν τους καλούμε να προσέχουν και τους απευθύνουμε τις ειλικρινείς μας ευχές να μην κολλήσουν τον κορωνοϊό....».

Διαβάστε ακόμη...