Μεγάλη δικαίωση Ξάνθης από το Διοικητικό Εφετείο!

Από thrakisports.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, με αποφαση που έλαβε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, αναστέλλεται η ανάκληση του πιστοποιητικού της ΠΑΕ Ξάνθη, την οποία είχε αποφασίσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Πηγή: thrakisports.gr
Μεγάλη δικαίωση Ξάνθης από το Διοικητικό Εφετείο!

Η απόφαση αποτελεί τεράστια δικαίωση για την ομάδα της Ξάνθης, αφού ουσιαστικά εξαφανίζει ως προς αυτό το σημείο την απόφαση της ΕΕΑ. Επιπλέον όμως πρόκειται και για σπάνια απόφαση, εξαιρετικά δύσκολη σε νομικό επίπεδο να επιτευχθεί.

Με αυτήν την απόφαση η ΠΑΕ Ξάνθη πηγαίνει πλέον με άλλον αέρα τόσο στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ όσο και στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Ουσιαστικά με αυτήν την απόφαση η ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης δεν ισχύει, η ΠΑΕ της Θράκης εξακολουθεί να έχει το πιστοποιητικό που έλαβε από την αρχή της σεζόν.

Ουσιαστικά και με αυτήν την απόφαση κρίνεται το γεγονός ότι τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου μπορούν να κρίνουν την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ουσία της και δεν δεσμεύονται από την κρίση της ΕΕΑ, όπως απεφάνθη το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Διαβάστε ακόμη...