Ενημέρωσε τον Αρη για Βέλεθ ο Παναθηναϊκός

Από sdna.gr: Η ΠΑΕ Αρης ενημέρωσε επισήμως πως η πλευρά του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε και επίσημα την συμφωνία της με τον Φραν Βέλεθ, με τον Ισπανό αμυντικό να μετακομίζει οριστικά στο τριφύλλι τη νέα σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Ενημέρωσε τον Αρη για Βέλεθ ο Παναθηναϊκός

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστό πως ο Φραν Βέλεθ είχε πάρει την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει από τον Αρη στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω ποσταρίμαστός του στο instagram είχε αφήσει αυτό να εννοηθεί. Οπως είχατε διαβάσει μέσω του SDNA, oι λόγοι που ο 28χρονος πήρε αυτή την απόφαση ήταν καθαρά οικογενειακοί.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα ενημέρωσε και επίσημα τους Κιτρινόμαυρους πως ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, με τον Βέλεθ, από το καλοκαίρι και έπειτα να μετακομίζει στην Αθήνα για τα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια.

Εντός των επόμενων ημερών ο Φραν Βέλεθ θα υπογράψει και τυπικά το νέο του συμβόλαιο, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει εάν θα αγωνιστεί κανονικά στα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με τους Πράσινους στη διάρκεια των πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...