Τι αναφέρει η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για το ΑΕΚ-Άρης!

Από sdna.gr : Eπιβαρυντική για την ΑΕΚ είναι και η έκθεση της αστυνομίας, που αποκαλύπτει το SDNA, σχετικά με όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sdna.gr
Τι αναφέρει η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για το ΑΕΚ-Άρης!

Σχετικά με το επεισόδιο με τους διαιτητές αναφέρεται ότι με τη λήξη του α’ ημιχρόνου κι ενώ οι διαιτητές κατευθύνονταν συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στ’ αποδυτήρια κινήθηκε προς το μέρος του ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, συνοδευόμενος από 3-4 διαπιστευμένους παράγοντες της ΑΕΚ και διαμαρτυρήθηκε έντονα για τον καταλογισμό πέναλτι σε βάρος της ομάδας του.

Με την προτροπή αστυνομικών δυνάμεων και τη συνδρομή παραγόντων της ΑΕΚ οι διαιτητές εισήλθαν στ’ αποδυτήριά τους και ζήτησαν μέσω του τέταρτου διαιτητή να συναντηθούν με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων. Κατά τη συνάντηση ο διαιτητής τους είπε ότι κατά την είσοδό τους στ’ αποδυτήρια άτομο που είπε στ’ αγγλικά «Ι’m the boss» έπιασε τον α’ βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα. Σε ερώτηση αν επιθυμεί ιατρική περίθαλψη απάντησε αρνητικά. Ταυτόχρονα ζήτησε και είχε συνάντηση με παράγοντες της ΑΕΚ και αφού πήρε διαβεβαιώσεις για την ομαλή διεξαγωγή του πρώτου ημιχρόνου πραγματοποίησε την έναρξή του με 20’ λεπτά καθυστέρηση.

Για το επεισόδιο Μελισσανίδη – Καρυπίδη η έκθεση αναφέρει ότι με τη λήξη του α’ ημιχρόνου ο κ. Καρυπίδης κινήθηκε προς τ’ αποδυτήρια της ομάδας του. Στο ύψος των αποδυτηρίων της ΑΕΚ διασταυρώθηκε στο διάδρομο με τον κ. Μελισσανίδη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεταξύ τους επεισόδιο/διαπληκτισμός το οποίο έληξε με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Για τον Καρυπίδη η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι στο 11ο λεπτό βγήκε από το μπουθ για να πανηγυρίσει με αποτέλεσμα να λάβει χώρα φραστικό επεισόδιο με παρευρισκόμενο στην θύρα των δημοσιογράφων.

Όσον αφορά το περιστατικό με το γυμναστή του Άρη, η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι έπεσε στο έδαφος κατά την προθέρμανση αναπληρωματικών του Άρη χωρίς να γίνει αντιληπτός ο λόγος και ότι σηκώθηκε άμεσα και κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του.

Τέλος αναφέρεται η προσαγωγή εννέα ατόμων στο αστυνομικό τμήμα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα και η διενέργεια προανάκρισης για τα συμβαίνοντα που διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας Κ. Σιμιτζόγλου.

Διαβάστε ακόμη...