Δεκτό το αίτημα άρσης του περιοριστικού όρου του Β. Μαρινάκη

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να δίνει το «παρών» μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, το πρώτο πενθήμερο του μήνα.
Πηγή: paok24.com
Δεκτό το αίτημα άρσης του περιοριστικού όρου του Β. Μαρινάκη

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Βασίλης Δημακόπουλος ζήτησε από την έδρα στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης να αρθεί ο συγκεκριμένος όρος. «Είναι στο Λονδίνο και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να μείνει ως τις 15/3. Δεν χρειάζεται αυτός ο περιοριστικός όρος. Η βάση του είναι εδώ, το γραφείο του είναι στον Πειραιά, είναι δημοτικός σύμβουλος, έχει τέσσερα παιδιά» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δημακόπουλος. Σε περίπτωση δε που δεν γίνει δεκτό το αίτημά του, επειδή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό τον Μάρτιο, όπως ειπώθηκε, ζητήθηκε να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο 15νθήμερο

Ο Εισαγγελέας έδρας, μετά το τέλος της συνεδρίασης, εισηγήθηκε να γίνει δεκτό το αίτημα Μαρινάκη λέγοντας ότι «ο κατηγορούμενος έχει αποδείξει διαχρονικά ότι τήρησε τον συγκεκριμένο όρο με την παρουσία του στο ΑΤ της περιοχής του κάθε μήνα. Υπάρχουν και άλλοι όροι που εξασφαλίζουν την παρουσία του στη χώρα, εξάλλου εκπροσωπείται και νομικά». Το δικαστήριο λοιπόν, έκανε δεκτό το αίτημα και ο συγκεκριμένος περιοριστικός όρος δεν υφίσταται πλέον.

Ο Βασίλης Δημακόπουλος υποστήριξε σε σχετική ερώτηση πως όταν έρθει η ώρα «θα τον προτρέψει να έρθει να απολογηθεί»

Διαβάστε ακόμη...